Към играч - BeZ Da IsKaM

Имате проблем с някой играч, хакер или са ви баннали несправедливо? Пишете тук.
Потребителски аватар
r3l4x4
Gaming on Steroids
Регистриран: 28.10.2010, 20:04
Мишка: nqkakva ot 1 lev, no pi6e PRO na neq
Ник в CS: Gaming on Steroids
Контакти:

Към играч - BeZ Da IsKaM

Мнение от r3l4x4 »

След като въпросния играч искал да пусне оплакване с-у мен... че не съм направил нищо... без въобще да е наясно за какво става дума, реших аз да пусна тема специално за него с части от лога, защото на такива хора трудно се обяснява - те са предубедени и не виждат по-далеч от носа си!

*DEAD* PoWeR ;]] :PePi** : mam**i

*DEAD* PoWeR ;]] :PePi** : :D

*DEAD* PoWeR ;]] :PePi** : kak me uceli

*DEAD* BeZ Da IsKaM : mene li me napsuva na maika ?

PoWeR ;]] :PePi** : ne maikati

Sensei : ei 6e vi eba putkata mai4ina

PoWeR ;]] :PePi** : smtoanqk koga vidq da te napsuvam. .D:

sledva6tiq kazal ne6to podobno 6te byde bannat ne za 1 4as a za 1 den

*DEAD* BeZ Da IsKaM : q nedei psuva na maika !!!!!!!

*DEAD* Sensei : q si ebi maikata be

*DEAD* Sensei : admin teach me to respect and to suck the dick!.

*DEAD* BeZ Da IsKaM : evi vij chovek znachi mene me bannaha za tova neshto i 1 put bqh go kazval a kato
kaje nqkoi dr nishto n

*DEAD* BeZ Da IsKaM : nishto nestava

BeZ Da IsKaM : znachi vseki moje si psuva na maika a az ne taka li ?

BeZ Da IsKaM : pepito me napsuva na maika i nishto ne stana

*DEAD* BeZ Da IsKaM : mm ne az si go zapisah che nishto ne predprie admina po toq vupros !

*DEAD* by.Hades- : da ti eba maikata i tolkova

*SPEC* dfdfdf : hades ti si sledva6tiq v banlista

*DEAD* BeZ Da IsKaM : *DEAD* PoWeR ;]] :PePi** : mam** i posle poqsnqva PoWeR ;]] :PePi** : ne maikati

Както се вижда от лога - предупредих и следващия казал нещо беше баннат, след него имаше и още 8) Нека въпросното лице да се изкаже! Това, че преди той е напсувал някой на майка и е бил баннат без предупреждение си е изцяло преценка на админ- понякога и аз банвам така, но абсолютно всеки админ процедира по различен начин. Но явно някои хора не могат да схванат това и трябва да си играя да пускам теми заради тях 8) А също така изцепи и една върховна глупост - Пепито ми бил приятел за това не съм го баннал - провери бановете му... да видиш дали не съм го банвал 8)
I'll **** you till you love me

Потребителски аватар
Игнатов
Редовен
Регистриран: 08.04.2012, 19:11
Мишка: A4Tech
Ник в CS: Ignatov

Re: Към играч - BeZ Da IsKaM

Мнение от Игнатов »

Аз искам само да кажа,че от професионална гледна точка,тоя лог който си постнал,не струва.
Ако беше дал лог със снимка,щеше да е по-добре. :)
Изображение

Потребителски аватар
r3l4x4
Gaming on Steroids
Контакти:

Мнение от r3l4x4 »

Игнатов написа:Аз искам само да кажа,че от професионална гледна точка,тоя лог който си постнал,не струва.
Ако беше дал лог със снимка,щеше да е по-добре. :)
Аз само да ти кажа, че от професионална гледна точка - просто не разбираш 8) без да се обиждаш, но си представи следната картинка :
този целия лог е сбит от мен - реално е 20-тина страници... а сега с твоята логика си представи колко снимки са това .. при положение, че предполагам знаеш колко реда се събират отдолу по време на игра или в конзолата 8)

Потребителски аватар
lanselot
Ex-CS Admin
Регистриран: 08.09.2011, 18:47
Мишка: x7 705k
Ник в CS: DefuseR * LANSELOT[D]OBI

Мнение от lanselot »

Игнатов знае винаги какво трябва да се направи, не виждам защо му противоречиш, при условие, че е прав :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Можещите, могат да имат това, което си пожелаят!!!!!

Потребителски аватар
r3l4x4
Gaming on Steroids
Контакти:

Мнение от r3l4x4 »

lanselot написа:Игнатов знае винаги какво трябва да се направи, не виждам защо му противоречиш, при условие, че е прав :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: няма повече :shifty:

Потребителски аватар
aXNJI
CS Admin, Jr.
Регистриран: 25.08.2011, 12:11
Ник в CS: aXNJI

Мнение от aXNJI »

Постоянно се случва играчи да се хранят, това е нормално като някой отбор пада много... Ако хвана играчи да се обиждат в по-ранен стадии, само предупреждавам. Но в момента, в който прочета "майка" предупрежденията спират или ако съм го хванал по-късно и видя само това предупреждения не давам, първо защото ми е казано за обиди на майка изобщо да не си хабя клавиатурата, бан без предупреждение, пък и аз лично най-мразя псувня на майка.

Аз лично не виждам нищо нередно в лога. Има ли предупреждение? Има. Това че хората до последно си мислят, "че ще им се размине" не е проблем нито на релакса, нито на никой друг. А относно за Пепи, той си млъкна след предупреждението и такава е била целта от него :)
ИзображениеИзображение
The only verdict is vengeance A vendetta held as a votive not in vain
for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous

Потребителски аватар
SauSer
Модератор
Регистриран: 18.03.2011, 21:31
Аватарът на SauSer
Зареждане…

Мнение от SauSer »

Не съм била вътре повреме на случката, следователно не исках да вземам отношение по въпроса, но все пак ще го направя.
Разбрах, че играчът Sensei е бил единият от наказаните, след като си е изпуснал нервите. Познавам го, не ми прави впечатление речникът му, защото обикновено аз лично се разправям с него за "буйното" му поведение. Дотук добре, но той не е бил баннат.. Писа ми точно преди да прочета тази тема и ми каза, че му е прецакано cfg-то, не можел да го оправи по никакъв начин. Попита ме какво става и аз се сетих, че вероятно е употребена командата fuckoff. Това, което се вижда от извадените логове, и това, за което той ми говори, са псувни - като гледам не е ругаел само той в този момент. Резултатът е, че един от играчите е баннат, а той е с прецакано cfg. Това е, което поне на мен ми е известно.
Ще помоля да ми обясните каква точно е била ролята на Sensei в целия конфликт, по каква причина е отнесъл това, защото в момента се разправям с него, а не искам да заемам ничия страна. Още повече, че не съм била там. Ако е заслужил - добре, просто искам да се изясни, защото само за псувни (доколкото знам) тази команда не е желателно да влиза в употреба.

П.П. Предпочетох аз да пиша вместо него и да се поинтересувам, защото по този начин ще се избегнат поне 300 незаслужени реплики.
"Because there’s nothing more beautiful than the way the ocean refuses to stop kissing the shoreline, no matter how many times it’s sent away."

Потребителски аватар
Игнатов
Редовен

Мнение от Игнатов »

Не виждам кое му е смешното, "хахахахахаха" и аз да се посмея,не знам вярно,защо ми противоречиш!?????
Такъв лог може лесно да се манипулира,нищо не означава,написано така,в такъв случай,не е професионално 8)
Изображение

Потребителски аватар
CzaR
CS Admin
Регистриран: 05.11.2010, 20:04
Мишка: Hama
Контакти:

Мнение от CzaR »

От сега нататък за всяка псувня или обида снимка :idea: :lol: :lol:

Потребителски аватар
r3l4x4
Gaming on Steroids
Контакти:

Мнение от r3l4x4 »

SauSer написа:Не съм била вътре повреме на случката, следователно не исках да вземам отношение по въпроса, но все пак ще го направя.
Разбрах, че играчът Sensei е бил единият от наказаните, след като си е изпуснал нервите. Познавам го, не ми прави впечатление речникът му, защото обикновено аз лично се разправям с него за "буйното" му поведение. Дотук добре, но той не е бил баннат.. Писа ми точно преди да прочета тази тема и ми каза, че му е прецакано cfg-то, не можел да го оправи по никакъв начин. Попита ме какво става и аз се сетих, че вероятно е употребена командата fuckoff. Това, което се вижда от извадените логове, и това, за което той ми говори, са псувни - като гледам не е ругаел само той в този момент. Резултатът е, че един от играчите е баннат, а той е с прецакано cfg. Това е, което поне на мен ми е известно.
Ще помоля да ми обясните каква точно е била ролята на Sensei в целия конфликт, по каква причина е отнесъл това, защото в момента се разправям с него, а не искам да заемам ничия страна. Още повече, че не съм била там. Ако е заслужил - добре, просто искам да се изясни, защото само за псувни (доколкото знам) тази команда не е желателно да влиза в употреба.

П.П. Предпочетох аз да пиша вместо него и да се поинтересувам, защото по този начин ще се избегнат поне 300 незаслужени реплики.
Ще обясня, за да е ясно. Прочети лога пак- ще видиш, че предупреждавам всички... след, което твоя познат sensei обиди лично мен няколко пъти ( махнал съм го от лога, но мога да изкарам логовете напълно ако това искаш) и си просеше бана ,бях решил да му сложа бан за 1 седмица и ще има бан за 1 седмица с това смешно държание...като причина за бана щях да пиша, че си рита здравната книжка! Нека пише той вместо теб и нека има 300 заслужени реплики, защото на мен наистина взе да ми писва от (ще ме извинявате) "олигофрения" и с пълната си - смешна наглост се чуди защо има бан ? И пак ще повторя, защото явно не четеш:
sledva6tiq kazal ne6to podobno 6te byde bannat ne za 1 4as a za 1 den - това е с големи бели бикви

*DEAD* Sensei : q si ebi maikata be + още неща за майка ми и просене за бан

*DEAD* Sensei : admin teach me to respect and to suck the dick!. - разминал се е с 2 часа бан и реинстал на цс-а а аз с купища нерви !!!!

Кажи му ако има още въпроси- защо има бан да се обади на майка ми и да я пита и да му сложа перманент !

А за Игнатов - следващия път в такава ситуация специално за теб ще направя 70-80 снимки ( толкова щяха да са) и ще ти направя филм от тях , за да е професионално 1080p

Потребителски аватар
SauSer
Модератор
Регистриран: 18.03.2011, 21:31
Аватарът на SauSer
Зареждане…

Мнение от SauSer »

Аз доста внимателно прочетох извадените логове, не обичам да се отнасям лекомислено :)
Както казах - щом е заслужил наказание - добре. Той самият се извини едва ли не на мен, че си е изпуснал нервите. Според него банът също е заслужен. Изобщо не го защитавам, защото го познавам и аз лично се дразня от детското му и "необуздано" поведение на моменти. Също така бих баннала всекиго за такива реплики (още повече пък за псувни на "майка"), независимо дали го познавам, или не. Но в случая имах друго предвид.. Sensei ми пише цяла вечер, че не може да си оправи CS-а, пращах му и моето cfg, но няма разлика. Той е със Steam - нямам представа това от значение ли е, но до момента не е успял да се оправи с преинсталация и т.н. Бан - хубаво, преинсталация - добре, но нещо не решава проблемите...

Съвсем съзнателно не искам да допускам той да пише тук, въпреки че ми е адски неприятно да изпълнявам ролята на посредник или "секретарка" едва ли не. Нека не се стига до излишни конфликти.

EDIT: Sensei е намерил някакво момче, оправил си е проблема, така че няма повече да коментирам. Надявам се да си е взел поука и да си поправи отношението занапред.
Последна промяна от SauSer на 14.04.2012, 01:53, променено общо 1 път.
"Because there’s nothing more beautiful than the way the ocean refuses to stop kissing the shoreline, no matter how many times it’s sent away."

Потребителски аватар
Игнатов
Редовен

Мнение от Игнатов »

От сега нататък за всяка псувня или обида снимка :idea: :lol: :lol:
Не виждам кое му е смешното,аз съм го правил и на всеки многознайко му давах,да си гледа снимки ,когато много започне да твари..
Имало е случай,когато някой ме напсува,слагам му 1 седмица бан,като иде във форума и се оплаче,нали трябва да сложа някакво доказателство за тоя бан......

А за Игнатов - следващия път в такава ситуация специално за теб ще направя 70-80 снимки ( толкова щяха да са) и ще ти направя филм от тях , за да е професионално 1080p
А така,може и на 480р.
Можеше да си спестиш,правенето на лог и ровенето,като просто натиснеш 5-6 пъти Ф5(bind F5 snapshot),правиш ги на рар и качваш.Но вие тука сте от професионален админ и играч нагоре!!!Само професори.
Изображение

job
Редовен
Регистриран: 02.03.2011, 11:06
Мишка: Delux xD
Ник в CS: nqma nikakvo znachenie

Мнение от job »

Но вие тука сте от професионален админ и играч нагоре!!!Само професори.[/quote]

Точно в десятката много добре казано.Хубаво е когато точната дума е на точното място в точното време.. :lol:

Потребителски аватар
r3l4x4
Gaming on Steroids
Контакти:

Мнение от r3l4x4 »

Игнатов написа:
Можеше да си спестиш,правенето на лог и ровенето,като просто натиснеш 5-6 пъти Ф5(bind F5 snapshot),правиш ги на рар и качваш.Но вие тука сте от професионален админ и играч нагоре!!!Само професори.
Кажи ми само защо трябва да си пълня папката на цс-а с тотални глупости?Ако трябва да снимам глупоста на всеки, когато съм вътре замисляш ли се колко снимки са това??? Да съм имал доказателство? Някой като толкова много има претенции- вади се лога от самия сървар и се разглежда( предполагам не си виждал такъв лог)-около 11-5 мб .log - дневно на сървар. Или не като се замисля по-добрия вариант е някой като се оплаче - да търся измежду хилядите снимки със псувни :lol: или не просто няма да правя нищо.... защо ли ?? Игнатов ти замислял ли си се, че когато някой баннат има претенции за нещо - той има и автоматично записано демо. :shifty: Това с автоматичното демо... Игнатов само заради теб ще си направя труда да кажа защо е сложено- за да не се налага админите ни да бъдат фотографи.... да записват демота.... да правят снимки.... да ги архивират (защото е тотална играчка за нищо! Не знам, колко я разбираш тази игра, но в папката на цс-а... колкото по-малко неща има- толкова по-добре!)

И да тук сме само професори..... съжалявам, но не сме фотографи! Очаквам следващия ти пост с цел да се направиш на още по- интересен и да покажеш колко ги разбираш... без въобще да имаш каквато и да е връзка със ситуацията. Чувствай се поканен... ако искаш може и да направиш 20-тина снимки ... така хубаво да има.

Потребителски аватар
cS.vampiRe
CS Admin
Регистриран: 12.02.2011, 20:39
Мишка: x7
Ник в CS: ninja on Steroids

Мнение от cS.vampiRe »

Брат, недей така.. идвам с HD камерата и ще направим филм. Снимките и форума ! IMDB вече очакват информация за филма, ИНФОРМАЦИЯ в сайта !
жанр: МУСАКА, МЛЯКО И СТЕРОИДИ ! В облaста на Трагико - комедията!
Изображение
P N D
STEROIDS - The Right Choice :banana-ninja: :violence-blades:

Заключена