Към играч - BeZ Da IsKaM

Имате проблем с някой играч, хакер или са ви баннали несправедливо? Пишете тук.
Потребителски аватар
r3l4x4
Gaming on Steroids
Регистриран: 28.10.2010, 20:04
Мишка: nqkakva ot 1 lev, no pi6e PRO na neq
Ник в CS: Gaming on Steroids
Контакти:

Re: Към играч - BeZ Da IsKaM

Мнение от r3l4x4 »

cS.vampiRe написа:Брат, недей така.. идвам с HD камерата и ще направим филм. Снимките и форума ! IMDB вече очакват информация за филма, ИНФОРМАЦИЯ в сайта !
жанр: МУСАКА, МЛЯКО И СТЕРОИДИ ! В облaста на Трагико - комедията!
Ама изчакай да се подстрижа .... трябва да съм хубав за пред камерата :lol: :lol: :lol: Или не ще направим филм - как ям мусака с мляко :shifty:
I'll **** you till you love me

Bat Stoqn
CS Admin
Регистриран: 07.09.2007, 21:10

Мнение от Bat Stoqn »

Всеки който влиза в сървъра знае че псуването е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО Ако са един двама да ги предупредиш,обаче не може цял ден да им приказваш ама недей те така не е хубаво,ама моля ви се не може така :wink: При наличието на наглостта му след предупреждение да продължи да псува :snooty: според мен си е взел заслуженото :clap: Още повече че да псуваш някого на майка е най просташкото нещо :naughty: Игнатов замисли се малко на това което си написал и ще разбереш че не си прав :hand:

Потребителски аватар
Damqn
Пристрастен
Регистриран: 08.09.2011, 16:56
Мишка: Made in China
Ник в CS: shooter®
Контакти:

Мнение от Damqn »

Те и се хранят ... но това му се вика навик
всеки си казва мнението по различен начин
било обиди или псуване и така натък .Може да се каже
че (някои искат да изпуснат парата) другото се
сещате какво се получава :whistle: :
Животът е твърде важен за да го взимаме насериозно.Изображение

Потребителски аватар
*MiLoS*
Нямащ си друга работа
Регистриран: 16.06.2011, 17:23
Мишка: acme
Ник в CS: нацепен крак
Контакти:

Мнение от *MiLoS* »

Бях и аз там по-време на спора - BeZ Da IsKaM само попита да ли го псуват на майка - Защото много лесно се пали - но той не би пусмял да псува без причина . И другия Sensei напсува всички и с този играч Паур започнаха да псуват без граници незнам кой го отнесе . Но би трябвало да има Пернамент за Паур Пепи и Сенсей защото - Не са чели библията :lol: :D А За Паур Пепи не му е първия бан за псувни . Май е някакво дете което не влиза да играе ами само да псува - сигурно има рекорд за наи-много псувни из изминалата година .
Изображение
Изображение[url=steam://friends/add/76561198061927288]Изображение[/url]

Потребителски аватар
r3l4x4
Gaming on Steroids
Контакти:

Мнение от r3l4x4 »

*MiLoS* написа:Бях и аз там по-време на спора - BeZ Da IsKaM само попита да ли го псуват на майка - Защото много лесно се пали - но той не би пусмял да псува без причина . И другия Sensei напсува всички и с този играч Паур започнаха да псуват без граници незнам кой го отнесе . Но би трябвало да има Пернамент за Паур Пепи и Сенсей защото - Не са чели библията :lol: :D А За Паур Пепи не му е първия бан за псувни . Май е някакво дете което не влиза да играе ами само да псува - сигурно има рекорд за наи-много псувни из изминалата година .
Личи си, че не си бил там :lol: или си бил... но само физически :lol: Както и да е... тези които продължиха да псуват след предупреждението - го отнесаха а тези които спряха - си играха 8)

Потребителски аватар
Игнатов
Редовен
Регистриран: 08.04.2012, 19:11
Мишка: A4Tech
Ник в CS: Ignatov

Мнение от Игнатов »

Игнатов само заради теб ще си направя труда да кажа защо е сложено- за да не се налага админите ни да бъдат фотографи.... да записват демота.... да правят снимки.... да ги архивират (защото е тотална играчка за нищо!
А като го казваш това нещо,автоматичното демо ,което ти прави такова на всяка карта, не ти ли пълни cstrike папката със излишна информация??? Не ги ли триеш тия демота периодично,така става и със снимките.
На вас проблема ви е,че сте като кон с капаци,гледате само напред и това е,а когато някой ви предложи нещо,вие го отхвърляте без капка замисъл.Аз ти казах едно просто изречение,което съдържаше главно 1 нещо,че този лог който ти си го дал,подлежи на манипулация.Когато ти казах,как ще е най-достоверно ,ти започна да се правиш на много велик,много знаещ и едва ли не ти си човека над всички.От абсолютно всеки човек,може да вземеш нещо,дори и от най-пропадналия,който цялото общество го отхвърля,може да седнеш на 1 маса с него,да поговориш и разбереш,къде той е сгрешил ,и как ти да не станеш на неговото място.Виждам що за админите сте,снощи след многобройни съобщения до админите във класика,след 10-тата минута админа разбра,че му пишен аджеба за хакер...

Така,че смеха върху моите постове ,които вие така усърдно се опитвате да налагате не се получава,или се получава ,но само при теб и твоя приятел с мусаката...
Игнатов замисли се малко на това което си написал и ще разбереш че не си прав
Да си видял в някое изречение,че съм написал "Те са невинни",въобще не го оправдавам,просто споменах едно нещо как трябва да е.
Изображение

Потребителски аватар
r3l4x4
Gaming on Steroids
Контакти:

Мнение от r3l4x4 »

Игнатов написа:
Игнатов само заради теб ще си направя труда да кажа защо е сложено- за да не се налага админите ни да бъдат фотографи.... да записват демота.... да правят снимки.... да ги архивират (защото е тотална играчка за нищо!
А като го казваш това нещо,автоматичното демо ,което ти прави такова на всяка карта, не ти ли пълни cstrike папката със излишна информация??? Не ги ли триеш тия демота периодично,така става и със снимките.
На вас проблема ви е,че сте като кон с капаци,гледате само напред и това е,а когато някой ви предложи нещо,вие го отхвърляте без капка замисъл.Аз ти казах едно просто изречение,което съдържаше главно 1 нещо,че този лог който ти си го дал,подлежи на манипулация.Когато ти казах,как ще е най-достоверно ,ти започна да се правиш на много велик,много знаещ и едва ли не ти си човека над всички.От абсолютно всеки човек,може да вземеш нещо,дори и от най-пропадналия,който цялото общество го отхвърля,може да седнеш на 1 маса с него,да поговориш и разбереш,къде той е сгрешил ,и как ти да не станеш на неговото място.Виждам що за админите сте,снощи след многобройни съобщения до админите във класика,след 10-тата минута админа разбра,че му пишен аджеба за хакер...

Така,че смеха върху моите постове ,които вие така усърдно се опитвате да налагате не се получава,или се получава ,но само при теб и твоя приятел с мусаката...
Игнатов замисли се малко на това което си написал и ще разбереш че не си прав
Да си видял в някое изречение,че съм написал "Те са невинни",въобще не го оправдавам,просто споменах едно нещо как трябва да е.
Не демотата не ги трия ... защо да го правя като те се презаписват едно върху друго- общо да са 10-тина 8) 8) Просто в момента се чудиш какво да ми кажеш или с какво да изпъкнеш... или не това си е чист спам :lol: ама няма как да ти се получи нали се сещаш :lol: Сега до такава степен вече се чудиш какво да кажеш, че започна да говориш празни работи за работата на админите и какви са били... с твоята дарба трябваше да си изкарал поне 300 снимки или 1 филм, с който да покажеш що за админи има! И наистина продължаваш да не схващаш въобще за какво става дума. И Игнатов... Аз не ти казвам как да си правиш снимките, ти не ми казвай как да процедирам. Ти си от този тип хора, които все трябва да се намесят, все да се обадят - без да е тяхна работа и примерно ако някой си купи червена кола ще му кажеш - трябваше да е черна за да е по-професионална :lol: абе ... щракни и една снимка и толкова :lol: Ти си по- претенциозен от всяка жена :lol: Давай, продължавай да спамиш 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Потребителски аватар
Игнатов
Редовен

Мнение от Игнатов »

Не демотата не ги трия ... защо да го правя като те се презаписват едно върху друго- общо да са 10-тина 8) 8) Просто в момента се чудиш какво да ми кажеш или с какво да изпъкнеш... или не това си е чист спам :lol: ама няма как да ти се получи нали се сещаш :lol: Сега до такава степен вече се чудиш какво да кажеш, че започна да говориш празни работи за работата на админите и какви са били... с твоята дарба трябваше да си изкарал поне 300 снимки или 1 филм, с който да покажеш що за админи има! И наистина продължаваш да не схващаш въобще за какво става дума. И Игнатов... Аз не ти казвам как да си правиш снимките, ти не ми казвай как да процедирам. Ти си от този тип хора, които все трябва да се намесят, все да се обадят - без да е тяхна работа и примерно ако някой си купи червена кола ще му кажеш - трябваше да е черна за да е по-професионална :lol: абе ... щракни и една снимка и толкова :lol: Ти си по- претенциозен от всяка жена :lol: Давай, продължавай да спамиш 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Браво,започваш да ми харесваш,този пост е по дълъг от 2 изречения,аз не се опитвам да изпъквам,нито нищо,просто повечето от вас тук,се мислят за всевишни и че тяхната преценка е най-рационална ,и правилна.Обаче сте много далеч от реката.За да ти докажа за пореден път,че поста ти не е професионален,ще ти дам 1 пример....
Отиваш в съда и казваш- "Стоян закла Петър,искам да повдигна обвинение." Ето така изглежда 1-вия ти пост в тази тема,1 лог без доказателства....
Дразни ви факта,че някой нов ,но само при вас нов,ви съветва кое е по-правилно и кое не е.Сигурен съм ,че не съм единствения който мисли така,но на някои хора,не им се занимава,страх ги е поради една или друга причина или просто са пробвали ,и видели ,че не поемате.
Айде весело изкарване на празника! :)
Изображение

Потребителски аватар
r3l4x4
Gaming on Steroids
Контакти:

Мнение от r3l4x4 »

хахахаххахахахахахаххахахахахахахахаххахаха Игнатов, лице такова ... къде видя да повдигам обвинения ... темата си е тотално съобщение ( аз не обвинявам... аз наказвам) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Продължавам да си мисля, че или не четеш или по-лошото - четеш, но не усвояваш :lol: И между другото мненията ти са излишни :lol:

Bat Stoqn
CS Admin
Регистриран: 07.09.2007, 21:10

Мнение от Bat Stoqn »

Игнатов написа:
Браво,започваш да ми харесваш,този пост е по дълъг от 2 изречения,аз не се опитвам да изпъквам,нито нищо,просто повечето от вас тук,се мислят за всевишни и че тяхната преценка е най-рационална ,и правилна.Обаче сте много далеч от реката.За да ти докажа за пореден път,че поста ти не е професионален,ще ти дам 1 пример....
Отиваш в съда и казваш- "Стоян закла Петър,искам да повдигна обвинение." Ето така изглежда 1-вия ти пост в тази тема,1 лог без доказателства....
Дразни ви факта,че някой нов ,но само при вас нов,ви съветва кое е по-правилно и кое не е.Сигурен съм ,че не съм единствения който мисли така,но на някои хора,не им се занимава,страх ги е поради една или друга причина или просто са пробвали ,и видели ,че не поемате.
Айде весело изкарване на празника! :)
Доказателства има просто за момента не са показани :naughty: Ако СЪДИЯТА ПОИСКА ДА ГИ ВИДИ ЩЕ ГИ МУ СЕ ПРЕДОСТАВЯТ :lol:

Потребителски аватар
Vendetta
CS Admin
Регистриран: 20.09.2008, 22:49
Контакти:

Мнение от Vendetta »

Игнатов написа:Аз искам само да кажа,че от професионална гледна точка,тоя лог който си постнал,не струва.
Ако беше дал лог със снимка,щеше да е по-добре. :)
Имаш право да се съмняваш и да даваш мнение, но слабостта в изказванията ти е именно в това, че си от твърде скоро в нашето малко общество и нямаш реални представи с какъв тип хора комуникираш, не че делим хората на нови и стари, просто имаш обременени погрешни представи. От голямо значение е кой го поства лога. Има два вида източници на информация - недостоверни и достоверни. Едните подлежат на съмнение и проверка другите не.
Виждам, че искаш да помогнеш да надградим вече изграденото, но това което е е достатъчно за момента. Ако обстоятелствата го наложат ще добавим още доказателства/факти нужни за запълването на пукнатините по корпуса на съжденията и действията ни. И все пак ако не си ме разбрал до тук...сега с прости думички: идеята ти е чута, обмислена, отхвърлена. Не че сме коне с капаци, просто сегашната ти теза е безпочвена.
Преценяй действията си, избягвай да се биеш с мелници и весели празници и на теб. :)
п.п. и аз мисля да осъдя компаниите за врати, че пренебрегват левичарите, но ще го спомена в подходящо време и място : )
no mersy,no pity,no fear

Никога не е късно да научиш,че си идиот!

Потребителски аватар
Игнатов
Редовен

Мнение от Игнатов »

Едните подлежат на съмнение и проверка другите не.
Значи от това изречение аз си вадя следния извод,едни админи подлежат на съмнение ,а други не,делят се админите на достоверни и недостоверни ? След като някой е станал админ,не му ли е вече гласувано голямо доверие,след като са му предоставени правомощия,които не всеки потребител ги има.От това твое изказване излиза наяве,тип неравенство между вас....
Изображение

Потребителски аватар
minute
Big Boss
Регистриран: 06.09.2010, 19:05
Мишка: MSI g-series

Мнение от minute »

Игнатов написа:..........От това твое изказване излиза наяве,тип неравенство между вас....
Ами не си далеч от истината, за това си имаме и две групи с админи във форума и сървърите, младши и старши. Идеята не е едните да се правят на велики и да се изтъкват а другите да се чустват пренебрегнати. Просто едните не са били достатъчно време в екипа, издънили са се един два пъти с грешни банове (примерно) и други дреболии, за които трябва време да се поправят, усъвършенстват, не сме разбрали какъв тип хора се (до колкото е възможно от Интернет пространството), и е нормално да се пазим от подобен тип хора, защото след като си такова ПРО на администраторството знаеш, че слаб екип от админи може да навреди твърде много на една верига! Също така има и една група от хора която е заедно от създаването на веригата пият си кафето през ден заедно и т.н. та това са хората които не трябва да доказват нищо един пред друг и затова както каза Вендета не познаваш екипа. Остани тук достатъчно време и ще разбереш за какво става дума.

П.С. Снимки също могат да се манипулират, аз мога да направя снимка на която лично ти Игнатов да казваш какви ли не глупости (достатъчно съм добър във Фотошоп-а) и тогава какво правим, ти срещу аз. Казвам го за да прекратим тези безсмислени спорове и словоизлияния, в противен случай нещата ще загрубеят :-).
"Не падай духом, за да не духаш паднал!"
Изображение

Потребителски аватар
r3l4x4
Gaming on Steroids
Контакти:

Мнение от r3l4x4 »

Само да допълня поста на минутката. Админите извършват контролна функция в сърварите, но има шепа админи, които следят освен това и самите админи. Някак си ако се замислиш ще видиш, че отговорноста е доста по-голяма. Просто трябва да има контрол над всичко 8) И да определено е по-лесно и много по-бързо да се манипулира снимка от лог ( знам че няма да разбереш- защо... най-малкото ако кажеш, че не е така... значи не си виждал сърварен лог- приключението да го четеш и да се ровиш е голямо) 8)

Потребителски аватар
Игнатов
Редовен

Мнение от Игнатов »

Казвам го за да прекратим тези безсмислени спорове и словоизлияния, в противен случай нещата ще загрубеят :-)
Aз изказвам просто собственото си и индивидуално мнение,да съм обидил,нагрубил,напсувал,нарушил форумно правило до сега?
Ако във форума е забранено да си изкажеш мнението,значи аз не съм знаел за това .....
Просто трябва да има контрол над всичко 8)
Тук сам си отговаряш на моя 1-ви пост в темата :) Сървър лог съм виждал много отдавна.....
Изображение

Заключена