Игнатов написа:Винаги ще искаш още и още,в даден момент,ще минеш и на "по-твърдо",защото и добавките ще спрат да действат,моя съвет е ,зарежи тия хапчета,фитнеса е най-неблагодарния спорт,ще решиш 1 ден да спреш,и ще станеш като покривало за басейн,най-добре си тренирай чисто,яж си,пий си водичката и не се занимавай с тия химии.
1. За какви "хапчета става дума" и къде в мнението му видя за нещо "по-твърдо"
2. Когато човек спре да се занимава с този спорт(дори с размерите на профи)- тялото след това се връща към нормалния си вид
3. Момчето говори за хранителни добавки и е много смешно когато някой ги сравнява с химия... и какво значи понятието химия?
Сега нещо съществено...
В началото, когато човек започне да тренира (колкото и да е кофти храненето .. колкото и да е кофти тренировката) тялото прогресира, но това е до една степен. Това е факт и се вижда и при теб. Трябва да промениш хранителния си режим и тренировките. Креатин можеш да взимаш 30 дни и да почиваш 30 дни (5-10 гр на ден). Аминокиселините за някои хора са химия а за други основен градивен елемент на белтъчините в човешкото тяло ( при всички случаи ще ас +)Общо взето от добавките препоръчвам - млечен протеин или яйчен, аминокиселини и креатин монохидрат.Количествата които са ти нужни ще ги видим когато имаме изграден режим на хранене

За 26 лева можеш да купиш нещо полезно- например букет за мама. Мускулната треска според това колко е силна е и + и -( може да е знак за тотално претрениране... най-важно е как се чувстваш ти). Тренировъчния план е хубаво да се сменя на всеки 6-8 седмици. Ако се интересуваш може утре да дам някои друг съвет за храненето и тренировките ти. Кръговата тренировка е свързана с големи натоварвания и увеличава тотално кортизола... с такава тренировка много трудно се изгражда мускулна маса(не говоря за тяло тип -манекенче). Аз от много години наблягам на такъв тип тренировки(високоинтензивни с глеми тежести и голяма продължителност), но при мен тялото ми никога не е било приоритет