essential написа:Евала, човече, че се занимаваш. Но имам един въпрос (съжалявам, ако прозвучи като заяждане). Икономичният пакет е 25 лв. Какво му е евтиното и икономичното при положение, че сам може човек да си ги купи за 16 лв?
Така е, само дето
не уточняваш този „сам можещ човек“ на колко години е и дали разполага с кредитна карта.
Всеки, имащ с достъп до такава, било собствена, било на приятел,
разбира се, че можеш да си го закупи за най-ниската възможна цена през интернет. Лошото е, че
МАСАТА от потребители НИТО имат достъп, НИТО родителите им си дават картите са такива покупки, НИТО приятелите им ще дадат картата си. Съответно остават напълно „на сухо“.
Другото, което доста подробно съм описал в темата си е, че единствено при мен се изпраща през Skype .PDF файл, съдържащ
✔• ТРИ УНИКАЛНИ И ЕДИНСТВЕНИ ПО РОДА СИ •✔ средства и услуги, които да никога няма да получите в
никой друг магазин, независимо дали той е физически или електронен! Абсолютно същото важи и за Ваш приятел, колега, познат или който и да е друг –
http://bit.ly/St3aM_Gu1d3!
✔ Инструкции за инсталация на Steam;
✔ Техники за защита на Steam от посегателства, кражби и измами;
✔ Често задавани въпроси относно Steam.
Абсолютно важни неща и от опит хора като
MARIQNKO знаят, че са в огромна помощ на крайният потребител, никога досега неизползвал Steam или използвал години наред, но хабер си нямащи от описаните неща в този .PDF Guide.