+1CzaR написа:Аз ще бъда кратък и ясенНе е допустимо такова държание и реплики от админ. Доста админи бяха наказани и ланселот сещо трябва да бъде наказан
Наказанието което аз бих му наложил е 5 дни.
Нямам какво да кажа - казал съм го горе има нужда от промяна по какъв начин вие ще решите. Идеята е в това, че лога който си изкарал е просто разговор между нас и мнението му за даден човек, проведен в цс ,а не в skype примерно. Не може да го съдим И за това , че не харесва някой или нещо понеже сме хора и сами си избираме какво да харесваме и какво не. Това дали харесва някой е едно, а как се държи с него е друго. И разбира се , че можеш да изкараш логове знаем какъв човек е, но по тази логика сигурно за повечето от нас могат да се изкарат логове всички имаме кирливи ризи.r3l4x4 написа:Мосес имаш ли да кажеш нещо и за кофти държанието към играчите?(мога да изкарам много - изкарах само това защото ме дразни най-много) И сериозно ли казваш, че е нормално да се говори така- приятно ли ти е ? Хората грешат и докато не платят за грешките си- ще ги повтарятИ суровия не е админ - място за сравнение няма - какво ще му сложиш 1-2 дни бан и това е(банвал съм го и за 1 седмица)... но за админ какво правим ?Имали сме и админи, губили правата си за 8-9 месеца заради такива неща
Искаш смислен довод ли ? Питам - Защо се държиш надуто с играчите и постоянно демонстрираш, че си повече от тях и понякога обиждаш? И след като има мишки, които чакат да си сложат перманентните боламачи- защо ти още имаш права ? Много обичаш да се правиш на интересен понякога, но в тези моменти не мислиш много-даже хичlanselot написа:Като ви се от отдаде възможност и максимата "на умряло куче, нож вадиш", напълно важи, но този път аз умряло куче не виждам. Езикът на мен няма да ми бъде променен. Аз някак си основна причина за перманентно отнемане не виждам, но нека ми бъдат свалени правата завинаги. Все пак си мисля, че 282 часа игра са прекалено много, но нали уж трябва да си вършим работата и да влизаме да оправяме поразиите ха. Никога не е ви е било удобно да разговаряте или да спорите с мен, защото аз си казвам нещата с истинските имена. Извиних се на момчето задето обидих приятелката му, но това че обиди майка ми, а преди това и др-те игачи ме наведе на мисълта да го банна. Кво ти разправям. Оназ ми казва да не и викам така. Как да наричам човек, който чуждо мнение не зачите, има най-грозния език, който може да използва момиче, имаща се за голямата работа. Момиче лишено от всякъкво възпитание и култура. Релакс, сори братле, ама изкара най-простия лог, който съм виждал. Защо не се разровиш да видиш тя кви е ги е дробила, щото лично са ми казвали??? А знаете ли кое е най-хубавото? Че от тази ситуация излизам аз печелившия. И не защото ще ми бъдат махнати правата и тва е со куул, а защото се видя кои са мишките и кои чакат и най-малка възможност, да си напишат перманентните боламачи. Факт е също така, че не оценявате и това което се опитвам да направя относно сървърите. Именно идеята да върви напред и нагоре, ме стимулираше да влизам по-често и да има редовен контрол. Някак си, освен злобни коментари от полезрението не ми се мярна 1 смислен довод, за отнемане на правата. И все пак, има хора от веригата с които ти е кеф да общуваш и имат акъл в главата, за което отново съм благодарен на психото. Форца Милан, народе простей и затъвай
Какво да кажа повече? Човека иска да си се държи както си е свикнал и това е. Съжалявам Ланс, но съм ти го казвал и преди не можеш да се чувстваш по - велик от някого (това е позволено само на Xel), още по малко без да го познаваш лично. Ти не спря да тъпчеш да мачкаш със държане, хапливи забележки и обиди 99% от потребителите на сървърите. Съжалявам, но и аз си стоя зад мнението за постоянното отнемане не мога да позволя системно лошо държаш се човек да продължава да бъде член на екипа, още повече и след продължаващото ти високомерно държане и използването на епитети като мишки и други подобни! Нямаш си и на идея колко труд време и средства са вложени в тази верига и трябва да разбереш, че не може човек от екипа да се държи по - подобен начин! Съгласен, съм също така, че със твоите 282 часа игра си допринесъл за сървърите достатъчно (може да съм мишка но не съм сляп), но пак ти казвам ти си АДМИН е човек, така ли трябва да се държиш към играчите и останалите ти колеги? Ако за теб да бъдеш администратор не означава нищо или пък означава, че ще бъдеш нещо повече значи наистина нямаш място в екипа.lanselot написа:....Езикът на мен няма да ми бъде променен......
Ами тогава кажи кое от казаното от мен не е истина ?lanselot написа:Толкова и следите сървъра значи. Изпускал съм си нервите, но винаги е било във форума. Единични са случеите вътре в сървъра, да не кажа и, че се броят на едната ми ръка. Говорите наизуст. Това за мишката, не го разбрахте, явно не трябва да давам примери, след като оставам неразбран. Минутке, кога бе братле, постоянно съм демонстрирал, че съм повече от играчите вътре. Защо ги говориш тия простотии ми обясни. Как така ти от 1 сложен бан си направи този извод, съжалявам, но не мога да се съглася с теб, защото лично съм си сложил вето, да се държа надменно вътре. По друг начин стоят нещата във форума. Вътре е за игра, тук е за съждения и дискусии. Да съм напсувал някого - НЕ. Опитвате се имам чувството, да промените характера на хората, заради това, че не ви е удобно това, което те мислят, чувстват и говорят. Колкото и да ви е криво, аз си изпълнявам длъжността "админ", повече от добре, това че съм имал хаплив език във форума, не допринася минуси за играта в сървъра... Релакс, тъпо е да омаловажаваш казаното от мен, понеже всичко казано е истина братле и не съм казал, квото и да е... И грешно си разбрал думата мишка. Критерия за тази дума е следния - има хора, които чакат гол и бос, да им падне, някоя пеперуда и да я разкъсат едва ли не - Идентичен е случея.