de_vlak написа:Така пичуе и пички докато записвах тия моменти бяха просто първите 2минути и на есентиал фрага докато го търсих искарах другите 3 от 3 поредни рунда ако толкова не мислите ,че е хак нямате грижи ще си направя труда да направя 15мин филмче да се радване на хака му(ако толкова ва мързи да го гледате вие) ,но както каза Златото секи рунд който няма човече на дадено място той просто не гледа тои знае каде са търси ги и тия моменти ги искарахме във филмчето за вас които есентиал реши защото те са предостатачни.Надявам се нагативните коментари да идват от хора админи които са си направили труда да напишат просто сд-хак във търсачка и да са прегледали филмчето защото коментарите наистина са смешни дори комични за хора които имат титла във форума (Админ).
По-здрави de_vl@k

Благодаря за труда ... да направиш клип

но е ненужно да се занимаваш да правиш клипчета за подобни индивиди- явни... бан и толкова

Единственото, което има значение е, че е баннат и бана му остава и ще бъде удължен с причина наглост на 1 месец

И е факт, че по малко от 2-3 % от админите в цял свят могат да усетят определени хакове и хакери- за това няма перфектни админи. Аз мога да се обзаложа, че вътре сега в сървара има във всеки сървар по 5-6 човека (хванете ги ако можете), които играят с непозволени средства. Кофтито е, че има хакове с който могат да изкарат чисто демо- те са на съвсем друга база и се виждат само от компа на който са пуснати или частични норекойли(хващането е абсурдно, но това не би ме спряло)

Админите са преди всичко да има ред в сърварите... има си такива, които да ловят

Ако искаш ме питай дали съм писал в търсачката cd hack

Скоро като оправя компа - ловът ще започне и този път няма да стрелям с ентера