Могат да се разделят, но не виждам смисъл

. С това само ще си усложним живота

, за сметка на процесорно време на хостинг компанията за която, честно казано не ми пука, те са си прибрали кинтите следователно ще им мъчим машините

. Проблем според мен, ще е, че няма да може да се прави справката за изтекли банове от сървърите и ще отпадне това предупреждение, че еди кой си има 6 бана примерно, или поне няма да стане без пренаписване на плъгинга, но дори и тогава ще трябва да се инициализира още една връзка към базата за да се направи проверка по втория критерии за изтекли банове и се повишава степента на грешка. Ако се откажем от предупреждението в сървърите мисля, че другото може да се направи, но ще трябва да се пренапише и WEB приложението което е във форума (не е толкова трудно, но иска време) и ако решим да ъпгрейднем системата до следваща версия ще почнат проблемите

.
ЕДИТ: Ако искате може да се напише едно скриптче което веднъж месечно да трие бановете за един месец от преди една година, така ще имаме статистика за банове от последната година и ще са горе долу константна цифра, смисъл няма да нарастват кой знае колко бързо.