Simeonoff написа:луда работа се е получила.. в крайна сметка ще се опитам да направя малко "Еврофутбол" предположение за финала..
а) DE vs btL 51%
б) 3xP vs btL 49%
Интересува ме само защитите с/у хакове как са ? Понеже както виждате WALL има постоанно в сървъра.. и то някви пишлемета .. незнам дали СТЕАМ може да се влиза с хак.. понеже нямам стеам... ;д Интересувам се и от това с какви средства ще стане комуникирането м/у играчите, т.е широко разпространената : Скайп, Вентрило и ала бала.. позволени ли са ?:)
вече има тестов сървър за проби
psycho-cs.com:27019
rcon tour1
...не злоупотребявайте, това е само тестов сървър, може и да направите някой друг приятелски мач, ако откриете нещо нередно по настройките казвайте.
careless написа:BoJu_CuHoBe на финал ! Оле само Божи Синове !
оле оле ама ще отпаднат на осмо финал (ако така се казва ) ама все пак касмет!
Виж нашия клан е с толкова големи традиции в тази игра , та ние същестуваме от самото начало от 1 година след христа.Толкова много млади таланти са се родили в нашия клан и мисля , че ние сме евроизвестни.Чакаме вашата съпротива , която така или иначе ще се окаже безмислена , защото най-високо над всички винаги ще стои Бог с неговите BoJu_CuHoBe.Амин!
Карлес, обиждаш Хел, но всъщност тук усещам, че вкарваш от неговата пикантна ирония да не се заблуждаваме, по тая черта и на малкия пръст не му стъпваш
mIrAcLe написа:Карлес, обиждаш Хел, но всъщност тук усещам, че вкарваш от неговата пикантна ирония да не се заблуждаваме, по тая черта и на малкия пръст не му стъпваш
Аз не се опитвам да приличам на никого.Пък и да ти кажа честно той Хел ми е безразличен.То не е лесно да повтаряш само и единствено "О колко съм як , мощен , силен.. и др." , за това се изисква празна глава , акъл - деткси и да си мислиш , че си интересен на другите.Та нека Хел се пази от Божи_Синове , ако играе с нас разбира се.
mIrAcLe написа:Карлес, обиждаш Хел, но всъщност тук усещам, че вкарваш от неговата пикантна ирония да не се заблуждаваме, по тая черта и на малкия пръст не му стъпваш
Аз не се опитвам да приличам на никого.Пък и да ти кажа честно той Хел ми е безразличен.То не е лесно да повтаряш само и единствено "О колко съм як , мощен , силен.. и др." , за това се изисква празна глава , акъл - деткси и да си мислиш , че си интересен на другите.Та нека Хел се пази от Божи_Синове , ако играе с нас разбира се.
Ами аз така като гледам Исус ще ви прави играта... А пък хел дори не участва в турнира ако си разгледал играчите...