Линк за сваляне : http://rghost.net/39845908
Дай тебе да те слейват 2-3 рунда да видиме какво ще ти пречи.gArNe7 написа:Има играчи който са групи към АДМИНИТЕ но секи има различно мнение ........
ее какво ее напраелл дадения админ какво му пречи 1 2 слаита![]()
Я ми покажи къде в правилата пише, че не може да се залага бомбата на B, и какво като съм казал движение, като чакалят какво да им кажа "браво, само тебе чакахме досега" и не съм флашвал никого умишлено, тези админи тука ви баламосват, като в някакъв махленски сървър. Много интересни правила имате ако наистина си съгласен, че е правилно това2GOOD написа:Не е точно така, защото админа е друг, но мисля че е действал праивлно.
Пичага, демотата показват всичко. Себе си може да залъжеш, но не и нас. Доста долно е да се играе 'само ярд', защото няма достатъчно хора и някой да заложи на Б.sectro написа:Я ми покажи къде в правилата пише, че не може да се залага бомбата на B, и какво като съм казал движение, като чакалят какво да им кажа "браво, само тебе чакахме досега" и не съм флашвал никого умишлено, тези админи тука ви баламосват, като в някакъв махленски сървър. Много интересни правила имате ако наистина си съгласен, че е правилно това2GOOD написа:Не е точно така, защото админа е друг, но мисля че е действал праивлно.
Respect, направо си трия ИП-тат ви.
Единствено англииското ми възпитание ме спира да ти кажа какво точно мисля за теб.sectro написа:Я ми покажи къде в правилата пише, че не може да се залага бомбата на B, и какво като съм казал движение, като чакалят какво да им кажа "браво, само тебе чакахме досега" и не съм флашвал никого умишлено, тези админи тука ви баламосват, като в някакъв махленски сървър. Много интересни правила имате ако наистина си съгласен, че е правилно това2GOOD написа:Не е точно така, защото админа е друг, но мисля че е действал праивлно.
Respect, направо си трия ИП-тат ви.