От днес,продавач-консултант във фирма "Вива Пласт"
Демек си мърчъндайзерmilanista написа:Аз обикалям магазини Билла и подреждам разни работиУж и аз съм студент(задочно), ама съм прекъснал в момента, че много изпити невзети се насъбраха
точно! просто не ме кефи тая думаИгнатов написа:Демек си мърчъндайзерmilanista написа:Аз обикалям магазини Билла и подреждам разни работиУж и аз съм студент(задочно), ама съм прекъснал в момента, че много изпити невзети се насъбраха
Митаче, Банско е на 150 км от София бреOldDirtyBastard написа: заминавам за София и по-точно в курортен комплекс Банско
Идеята, която се върти при мен е много повече от това да бъда телевизионен циркаджия.Ще имам възможност да бъда на много и различни места по Света, гледайки от евро-готвачите.Поне майстора където е приятел на майка, е бил в Италия, Испания, Аржентина, Германия, Мексико, Чили, в Ню Йорк е бил, абе голяма работа е човека, за това 2 години, ще се помъча в България пък после каквото дойдеBTK_BaBka написа:земи ме и мене , и да ти бъда помощник на помощник готвача , все пак успех митаче , за мен ти си следващият Ути Бъчваров![]()
![]()
Еми влак до Банско директно няма да ти кажаmilanista написа:Браво!таз година помощник, догодина главен
Успех!
Митаче, Банско е на 150 км от София бреOldDirtyBastard написа: заминавам за София и по-точно в курортен комплекс Банско))))