Оплакване от несправедлив бан : Tobias
- lanselot
- Ex-CS Admin
- Регистриран: 08.09.2011, 18:47
- Мишка: x7 705k
- Ник в CS: DefuseR * LANSELOT[D]OBI
Re: Оплакване от несправедлив бан : Tobias
Така е, нямаш и 1 фраг през стената, но мерника винаги е там където трябва. Следиш ги през стените, знаеш и тези, които няма как да си ги чул, 1 път не те убиха в гръб, а и това не е 1вия път в който те гледам. Не си съмнителен, а си явен, дано направиш разлика м/у 2те. Покажи и демото преди да дадеш retry, банът ми не е на основа, единствено на тези врътки.
Можещите, могат да имат това, което си пожелаят!!!!!
Кво се правиш на света вода бе от 15 мин те гледам, че си wall изскача нагло и ги знаеш постоянно ТОЧНО къде са.... несъмнено си wall
-
- CS Admin
- Регистриран: 20.11.2011, 20:28
- Мишка: Боклучец баце
- Ник в CS: [Shin] - Akuma
Tobias...принципно ти си този който трябва да качи демо...ти си този където се оплаква! 

Всичко може да се постигне, стига да имаш желание! 

Внимавай с държанието към екипа да не си починеш от форума 

-
- CS Admin
- Регистриран: 16.01.2012, 22:52
- Мишка: Rival 300
- Ник в CS: eldunari
Ти си комплексара,заради когото се наложи да банват кръчмата и който не спира да реве като малко бебе когато влезе,недей обижда хората,че са си свършили работата,а земи се отнеси с малко уважение към тях(личи си,че ти липсва възпитание,но малко или много се дръж добре с хората! )Tobias написа:А ти комплексар такъв вземи научи да walk-ваш а не да тропаш кат кон преди да влезеш в някой сървър ... КОЛКО ЧОВЕКА ТРЯБВА ДА ТИ КАЖАТ че не съм wall !?!? КОЛКО ???? И само ти ме баннваш от всички А?
- Fair Play
- CS Admin
- Регистриран: 20.01.2010, 02:15
- Мишка: A4TECH X-766FS
- Ник в CS: Fair Play
Трябваше още преди 3 седмици да ти лепна бана, но лефтна.
Бях получил сигнал за хак в д2о и херо беше вътре. Както и да е нямаше нищо нередно, но херо ми каза да те гледам, защото на 2 пъти си стрелнал през стената без да си ги чул и видял. След което се издаде на 1-2 пъти, но си казах, че е било късмет и ти лефтна. Вчера също така ми направи впечатление, какъв рефлекс вадиш на играчи, които "не знаеш" къде са....
По-късно ще видя това демо и още едно... Колегите знаят за коя тема говоря.
Бях получил сигнал за хак в д2о и херо беше вътре. Както и да е нямаше нищо нередно, но херо ми каза да те гледам, защото на 2 пъти си стрелнал през стената без да си ги чул и видял. След което се издаде на 1-2 пъти, но си казах, че е било късмет и ти лефтна. Вчера също така ми направи впечатление, какъв рефлекс вадиш на играчи, които "не знаеш" къде са....
По-късно ще видя това демо и още едно... Колегите знаят за коя тема говоря.
He is Machine! He is Legend! He is Fair Play!
- Fair Play
- CS Admin
- Регистриран: 20.01.2010, 02:15
- Мишка: A4TECH X-766FS
- Ник в CS: Fair Play
Да сигурен съм! Проследявам ИП-то на всеки играч, който гледам. Ако е с динамично ИП гледам за стиймИД.Tobias написа:Фаир сигурен ли си че съм бил аз , доколкото знам всеки може да ми използва никаА и защо не ме банна тогава .
He is Machine! He is Legend! He is Fair Play!
Ако по точно това демо... кажете че това е игра с хак направо си спрете сърварите...
- moses
- CS Admin
- Регистриран: 13.06.2011, 20:50
- Мишка: Genius
- Ник в CS: moses
m113v написа:Ако по точно това демо... кажете че това е игра с хак направо си спрете сърварите...
О , тука използваме жокер помощ от приятел.

ЧЕРНО ДРОБЧЕ СЪЖАЛЯВАМ , АЗ ТАКА СЕ ЗАБАВЛЯВАМ... !!!
И според мен няма хак. Редовен играч и "moses" да не кажеш нещо не съм му приятел. 

- fallangel
- Big Boss HardCore
- Регистриран: 06.09.2007, 08:12
- Мишка: A4Tech Bloody R3
- Ник в CS: fallangel
- Контакти:
Искаше и моето мнение но няма да ти хареса. Играта ти е изключително съмнителна, никога не стреляш на празно, само 5-6 пъти успяха да те хванат неподготвен, на няколко пъти стреляше буквално секунди преди да се покаже противника, имаше няколко места където стреляше през врати и стени сякаш си убеден че има някои там, а нямаше как да си сигурен, никога не се луташ из картата, винаги знаеш на къде да ходиш. За мен това е игра на хак и ако бяха аз също бих те банал. Истината си я знаеш само ти, ние няма как да сме 100% сигурни в това което виждаме, и нормалната реакция е да те банат.
-
- CS Admin
- Регистриран: 22.03.2012, 15:46
- Мишка: повече мяса на плъх !!!
- Ник в CS: BTK_BaBka
и за мен си много съмнителен преди няколко дена ако си спомняш направи една много добра вратка с awp в д2 на х и утрепа 6-7 (от които 2-3 си валкваха) терота и някак винаги знаеше кой от къде ще изкочи , много ме е яд че не сварих да запиша демото .... такаче и за мен си съмнителен 

Най-трудното нещо след 1 бутилка "Johnie Wallker" e Keep walking...
-
- CS Admin
- Регистриран: 22.03.2012, 15:46
- Мишка: повече мяса на плъх !!!
- Ник в CS: BTK_BaBka
така казано и представено се опитваш да ме изкараш че не си върша работата , за стария ти бан бях на мнение че си чист защото съм те гледал и гледах демото , но аз ти говоря за случай от преди няколко дена петък или събота и си ми съмнителен , тук е мястото да се дава мнение и аз изразих моето забелеj и не казах че си хак , а казах че си съмнителен !!! 

Най-трудното нещо след 1 бутилка "Johnie Wallker" e Keep walking...
- fallangel
- Big Boss HardCore
- Регистриран: 06.09.2007, 08:12
- Мишка: A4Tech Bloody R3
- Ник в CS: fallangel
- Контакти:
Няма нужда от съркасични изказвание, нещата са такива както при нас така и в други сървъри. Всяка верига си гледа интересите, ако си бил някога админ би трябвало да го знаеш.
- lanselot
- Ex-CS Admin
- Регистриран: 08.09.2011, 18:47
- Мишка: x7 705k
- Ник в CS: DefuseR * LANSELOT[D]OBI
За мен няма съмнения, че си хакер. Не е нужно да стреляш през стените като малоумен за да си направя изводите. Както каза Fall, винаги знаеш къде да ходиш, правиш се на умряла лисица, но за мен си явен. Не е нужно да се оправдаваш с некви измислени клишета, а може да си признаеш като мъж, но явно не ти е присъщо. Ще се потретя, не си ми съмнителен, а си ми явен!
Можещите, могат да имат това, което си пожелаят!!!!!