Кандидатура за Админ: kzxkzinn`
- fallangel
- Big Boss HardCore
- Регистриран: 06.09.2007, 08:12
- Мишка: A4Tech Bloody R3
- Ник в CS: fallangel
- Контакти:
Re: Кандидатура за Админ: kzxkzinn`
Имаш да и от мен, ама трябва много да се постараеш по време на изпитателния срок. Да няма гафове, да няма оплаквания.
- OldDirtyBastard
- CS Admin, Jr.
- Регистриран: 04.05.2011, 19:30
- Ник в CS: OL' DIRTY BASTARD IZ NO GOOD
ЖУЖИ БЛАСТЕРА... РАЙЧО БЛАСТЕРА тоест МОА имам потенциален наследник
да малък бейби бой искам да ми обещаеш, че, ще опънеш мощно шортите на всеки хакер, не ме излагай go for it аз вече няма да се нагърбвам с ДА или НЕ да давам, но стискам ти палци 
Жужубата даже ми е намерил ФБ да му преподавам уроци в TS, колко усилия полага за да е добър админ
И давайте възможност на кандидатите, какви са тия неща рано му било, статсър бил... е и във вас някой е повярвал преди и ви е дал ДА, всеки заслужава своя шанс, ще се научат лека по лека, вие сте ги наплашили горките "само да сгафиш, само да ти чуя името" това го има и при вече одобрените админи - не сме в казармата нали
пък и аз още на 3-тата седмица станах админ, не съм за статса ама много обичам да се лигавя като играя, качвам си крачката горе на бюрото и яко ръш с deagle и глави в несвяст, даже винаги за aim ме мислеха хахаха
Та извода какъв е ? Какво значение има това за какво играе един човек ? Ако си върши работата коректно и експедитивно тогава аз съм cool с това, но питам вас what's the problem eh 

Жужубата даже ми е намерил ФБ да му преподавам уроци в TS, колко усилия полага за да е добър админ

И давайте възможност на кандидатите, какви са тия неща рано му било, статсър бил... е и във вас някой е повярвал преди и ви е дал ДА, всеки заслужава своя шанс, ще се научат лека по лека, вие сте ги наплашили горките "само да сгафиш, само да ти чуя името" това го има и при вече одобрените админи - не сме в казармата нали

Последна промяна от OldDirtyBastard на 26.11.2012, 10:09, променено общо 5 пъти.
- green
- CS Admin, Jr.
- Регистриран: 19.04.2012, 11:46
- Мишка: Prestigio
- Ник в CS: son of the devil/XePyBuM
- Контакти:
Абе хора
С извинение че се меся в работата ви , ама вие всеки който кандидтства за админ все ...
Е затова са и старшите аз съм сагласен с тях само така старшии

С извинение че се меся в работата ви , ама вие всеки който кандидтства за админ все ...
Е затова са и старшите аз съм сагласен с тях само така старшии

аз лично, абсолютно нищо не разбрах от този коментар....green написа:Абе хора
Е затова са и старшите аз съм сагласен с тях само така старшии![]()
- OldDirtyBastard
- CS Admin, Jr.
- Регистриран: 04.05.2011, 19:30
- Ник в CS: OL' DIRTY BASTARD IZ NO GOOD
Мисля, че, ще ни трябва руски учен за да вникнем в този повърхностно-задълбочен коментар, честно казано тоя много ми загатна хахаmilanista написа:аз лично, абсолютно нищо не разбрах от този коментар....green написа:Абе хора
Е затова са и старшите аз съм сагласен с тях само така старшии![]()

- green
- CS Admin, Jr.
- Регистриран: 19.04.2012, 11:46
- Мишка: Prestigio
- Ник в CS: son of the devil/XePyBuM
- Контакти:
Сутринта много бързах и за това е малко неясно мнението ми и също да не звуча много комплексарски
Искам да кажа че всички младши админи винаги отговарят с да на всяка кандитатура за админ вместо да размишляват малко и 1-во да видят отговора на старшите ако ме разбирате
Не ме рабирайте по грешно(моля ви)
Искам да кажа че всички младши админи винаги отговарят с да на всяка кандитатура за админ вместо да размишляват малко и 1-во да видят отговора на старшите ако ме разбирате

- lanselot
- Ex-CS Admin
- Регистриран: 08.09.2011, 18:47
- Мишка: x7 705k
- Ник в CS: DefuseR * LANSELOT[D]OBI
Мисля, че му е рано. Не ми е правил впечатление с играта си, повече набляга на форума, в което няма нищо лошо естествено, но аз съм ПРОТИВ влизането му в екипа.
Можещите, могат да имат това, което си пожелаят!!!!!
- moses
- CS Admin
- Регистриран: 13.06.2011, 20:50
- Мишка: Genius
- Ник в CS: moses
green написа:Сутринта много бързах и за това е малко неясно мнението ми и също да не звуча много комплексарски
Искам да кажа че всички младши админи винаги отговарят с да на всяка кандитатура за админ вместо да размишляват малко и 1-во да видят отговора на старшите ако ме разбирате![]()
![]()
Само ще ти кажа : Абсолютни глупости.
ЧЕРНО ДРОБЧЕ СЪЖАЛЯВАМ , АЗ ТАКА СЕ ЗАБАВЛЯВАМ... !!!
- 2GOOD
- The Big Boss
- Регистриран: 06.09.2007, 00:31
- Мишка: Logitech G5
Искам двама админа от тези с повече опит да поемат оговорност за него.. да са му нещо като наставници и го пускаме на пробни 
Чакам доброволци.

Чакам доброволци.
Аз съм навит, но за съжаление все още нямам възможност да се завърна в сървърите, иначе щяхме да го обучим жужито2GOOD написа:Искам двама админа от тези с повече опит да поемат оговорност за него.. да са му нещо като наставници и го пускаме на пробни
Чакам доброволци.
-
- CS Admin
- Регистриран: 20.11.2011, 20:28
- Мишка: Боклучец баце
- Ник в CS: [Shin] - Akuma
Аз предлагам distance да го поемe Малкия бластер 

Всичко може да се постигне, стига да имаш желание! 

- fallangel
- Big Boss HardCore
- Регистриран: 06.09.2007, 08:12
- Мишка: A4Tech Bloody R3
- Ник в CS: fallangel
- Контакти:
Дадени са права за 15 дена, ще помоля останалите админи да му помагат когато поиска помощ и във никакъв случай да не го пренебрегват.
Правата са валидни 18.12.2012 - 14:36:39
2-3 дена преди изтичането им Joler да пише в темата за да се гласува окончателно гласуване. Успех и очаквам да си максимум активен защото 15 дена не са много.
Правата са валидни 18.12.2012 - 14:36:39
2-3 дена преди изтичането им Joler да пише в темата за да се гласува окончателно гласуване. Успех и очаквам да си максимум активен защото 15 дена не са много.
- Joler
- Ex-CS Admin
- Регистриран: 29.06.2012, 10:19
- Мишка: SteelSeries Kinzu V2 PRO EDITION
След 2 дни ми изтича пробният период , време е да кажете дали съм заслужил да бъда част от екипа