Пилешки сърца в масло на тиган :
300 гр. пилешки сърца
2 с.л. масло
1 ч.л. червен пипер
1/2 ч.л. черен пипер
дафинов лист

Митаче, само да вмъкна една тънкост, сърцата преди приготвяне се накисват леко хладка вода и след това се разрязват по дължина за да се махнат съсиреците от кръв. По ресторантите не го правят просто защото.... кой би си играл толкова да го прави за порция от 4,50.OldDirtyBastard написа:Днеска бат ви Митю Лазурския реши да потанцува в кухнята, та се чудих какво да направя в този студен ден нещо топличко, някакво мезе леко така и ето моя избор.
Пилешки сърца в масло на тиган :
300 гр. пилешки сърца
2 с.л. масло
1 ч.л. червен пипер
1/2 ч.л. черен пипер
дафинов лист
от това ще падат глави май а ?BekToP написа:Рецепта за коктейл "Бензин":
1 л. ракия
1 л. мента
2 пакетчета 3в1
Смесват се в голяма бутилка, джуркат се до получаване на еднородна смес(зеленикаво-петмезеста гадост), консумира се на собствена отговорност...