Здравейте!
Вие сте в състояние да направите най-оптимистичният човек в безнадежден песимист!!!!!!!

Надявам се отново коментара ми да оглавява класацията Ви за НАЙ-ТЪПИ, НАЙ-СМЕШНИ КОМЕНТАРИ!
rraz написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Здравейте!
Вие сте в състояние да направите най-оптимистичният човек в безнадежден песимист!!!!!!!![]()
Надявам се отново коментара ми да оглавява класацията Ви за НАЙ-ТЪПИ, НАЙ-СМЕШНИ КОМЕНТАРИ!
Аз мисля, че не става въпрос за бана за псуване. Той си покрива всички изисквания - активност(форум и всички сървъри), години и т.н.milanista написа:На мен лично ми е направил добро впечатление....Много добра активност и в сървърите и във форума....дано така продължи и за напред....Относно обидите, задължително това трябва да се промени...естествено, че всеки се нервира в даден момент, но това не дава право за обиди!!! и на мен ми е идвало да псувам като каруцар, но абсолютно никога не съм си го позволил! Честно да Ви кажа, ме дразни и някой като каже "айде бе БОТ", ама както и да е....от мен имаш ДА за пробни права с уговорката, че държанието ти винаги ще бъде в рамките на добрия тон! Както каза СтоянУспех!tqnata78 написа:Всеки е правил грешки,но е важно какво става след като си я допуснал.