Лятото увеличиха тока с 13% тези 8% са нищо фактически2GOOD написа:Не мога да разбера, защо имаше протест вчера... Бойко излезна каза 8% надолу тока, ЧЕЗ си отиват... не оставка.. на ви сега оставка и ЧЕЗ ще остане и тока няма да е по-евтин....

Лятото увеличиха тока с 13% тези 8% са нищо фактически2GOOD написа:Не мога да разбера, защо имаше протест вчера... Бойко излезна каза 8% надолу тока, ЧЕЗ си отиват... не оставка.. на ви сега оставка и ЧЕЗ ще остане и тока няма да е по-евтин....
Не твърдя че съм фен на Бойко но вярвай ми предпочитам него пред останалите и да връзкарче е спор няма даже наскоро имаше една статия даваха я по Канал 3 точно за него.А относно Костов там нещата са под всяква критика поне от това което чувам.Иначе си прав за манипулирането на гласовете последните гласувания в полза на герб но кого да избере народа като всички са един дол дренкиaXNJI написа:Учудвам се че има такава силна агитация за бойко тука.... хмм странно мислех че хората тук са здраво мислещи. Маргини, гаргини, нз си кой си.... нищо не се чуваше до сега за такива защото всички са под едно командване, или смятате че бойко от обикновена охрана и пожарникар просто ей така е станал главен секретар на мвр![]()
Относно повторното избиране, силно ме съмнява отново да се избере, неговата сган последните избори имаше прекалено голям достъп до чувалите на ЦИК и не един или два бяха подменени. И с ква цел да се избере един... сотаджия, ако мога така да го нарека, толкова време е на власт и чак сега успява да научи добре листовете дето му дават "сценаристите му" така да се каже. Не казвам че другите са добри, Царя само си взе горите и приватизира половината неща /то и бойко е същия ама при него поне той си ги купуваше.../, Станишев докара ЕРП-тата тук.... като се замисля само при Костов не е било чак такава свинщина както е сега, не че защитавам някой според мен всички са лекета... но все за някой трябва да се гласува, иначе с кво право после ще излезна да ги храня като не ме кефат.
А Дянков днеска кърти отсякъде, още не си е избърсал кафявото по носа от Обамовото трибуквие и вече е свикал прес-конференция да каже че не подава оставка, нема такъв пудлизурко![]()
2GOOD написа:Не мога да разбера, защо имаше протест вчера... Бойко излезна каза 8% надолу тока, ЧЕЗ си отиват... не оставка.. на ви сега оставка и ЧЕЗ ще остане и тока няма да е по-евтин....
Тези договори с монополите-са подписани от предишното правителство не мисля че някъде се пише че виним Б.Борисов проблема е че българите сме глупав народ и лесно се манипулираме няма как един човек да издигне България от лайната за 4 години при положение че 20 години се затъваше и затъваше.Но като се замисли човек с подаването на оставката си той си гарантира че евентуално на предстоящите избори ще бъде избран отново тъй като в момента няма как него да обвинят за всичко.Относно орлов мост и мятането на бомбички,камъни и прочее за всичко са си виновни самите полицаи макар че разбира се голяма доза вина имат и малките гаменчета които не отиват да протестират а да провокират полицията,тъжна картинка сме ние българитеesquivo написа:Б. Борисов е интелигентен човек и знае кога трябва да си тръгне , въпреки че според мен трябваше да си изсара мандата , но както и да е .... Народъ пък сега ли се сети , че ни ограбват , то всяко правителство което се качи граби ве хора е й какво , ако и Борисов си е взел и за какво него винят тези договори с монополите са отдавна и сега влизет в сила ....
И сега какво подал е оставака и всичко ше се оправили , не не мисля така ...
Борисов поне е спомогнал на тази държава с инфраструктурата и аз го признавам.... ами сутринта гледам на тези от Бисер им построил къши , човека прави каквото може зе тази страна .
Сега на следващите избори ще гласувам отново за ГЕРБ !
Ами мога да ти кажа че масата българи са ОВЦЕ, никой да не ми се обижда, но си е така. Това е останало още от турско робство, да ходиш с капаците и с наведена глава и да викаш "е той краде ама всички крадът кво да направим". Ако поне 20% от българите бяха будни през всички тия години на прехода, нямаше да сме на тва дередже. Ако бяхме като гърците, режеш ми заплатата с 20 евро, щи направя е*ати протеста, ше те сваля от власт. Ако бяхме така Кремиковци и всички останали заводи още щяха да работят, нямаше да има ЕРП-та, нямаше да гледаш 200лв ток декември, нито да пушиш цигари по 6лв кутията /да знам 5 са но почакайте няколко месеца/.esquivo написа:Народъ пък сега ли се сети , че ни ограбват , то всяко правителство което се качи граби ве хора е й какво