1.silv3r4o
2.PsychoTraining's Classic Arena (de_cbble)
3. Демото е прикачено
4. Линк към бана: http://www.psycho-cs.com/bans/ban_list.php?bid=22115
4. За моя защита ще Ви кажа: 1.Играя с Flex, така че няма начин да имам хак 2.Защитната ми стена не ми дава да имам хакове (опитвал съм много пъти)
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
E явно тоя път flexa не си е свършил работата както трябва.
П.С Крайно време е вече да се сложи в шаблона за оплакване от несправедлив бан, че ако хакерчето качи демо и се окаже че наистина е хак на него (тоя даже и тва не е направил) бана му става перманентен щото има много такива заблудени дечица и ето сега това е едно от тях.
Пусни на търсачката [de_cbble][STEAM_0_1_48288801]PsychoTraining's_Classic_Arena
Нещо подобно Имаш демо и го качи в dox.bg или го архивирай и прикачи като коментар
peterpan написа:E явно тоя път flexa не си е свършил работата както трябва.
П.С Крайно време е вече да се сложи в шаблона за оплакване от несправедлив бан, че ако хакерчето качи демо и се окаже че наистина е хак на него (тоя даже и тва не е направил) бана му става перманентен щото има много такива заблудени дечица и ето сега това е едно от тях.
За silver-cs.net тогава наистина играх с wall и бях с XP, сега съм с 7 и не ми дава хакове!!! Който не ми вярва да ми каже да му дам скайп да ми влезне в компа и сам да провери
Като отидеш в dox цъкни на ''сподели файл'' и от там вече ше си намериш демото, което се намира в cstrike, цъкаш ''качи файл'' и отдолу ти дава линк за сваляне и линк за изтриване.Ти дай линка за сваляне и горе ти казаха как точно ше е именувано демото.
Стискам палци следващия хак който изтеглиш да има вирус в него
Бахти и наглия тип майна! Ако знам , че си някъде на зала щях да дойда да ти инсталирам един чомбер !
Когато съм казал , че ще направя нещо - ЗНАЧИ ЩЕ ГО НАПРАВЯ!!! Не е нужно да ми напомняте през 2 месеца !!!
Абе хора не разбирате ли бе???? Нямам хак! Нямам!! Защитната ми стена не ми дава !!! На доста мапове знам къде може да се стреля през кашоните и стрелям по 15 патрона! Ако има някой той ще умре ако няма, няма!!