Един мъж си изкалчил крака , но незнаел какво да прави и питал приятеля си.
-Абе мн ме боли крака тука и незкам какво да прая бре,апак JP-то (личен лекар) е в отпуска.
-Ми ся щти кажа.В аптеката има нова машина , смао пикаеш в една чашка и ти изкарва диагноза.
-Ем няма какво да напрая друго освен това.
Изпикал се в чашката , пуснал я в машината и след секънди бележка:"Десният ви глезен е изкалчен.Мажете го 3 дена сас лук и чесан и ще се оправи." Мъжат невярвал много на машината и затова решил да направи следното:Изпикал се пак в чапката , дал на жена си да се изпикае , след това на сина си , взел едно кучешко АКО и ги пуснал в машината.
БЕЛЕЖКА : Кучето ви има вашки , жена ви е бремента с близнаци (детоето не е от вас ) синът ви взима наркотици и НАЛИ ВИ КАЗАХ ЗА КРАКА!!!!
Бай Ганю Американеца и Испанеца патували в един кораб.Не след дълго излязал призрака на ЧЕРНАТА БРАДА (най-жестокия пират).
-Сега ще ви отсека главите червей.-Казал той-Но понеже ми е скучно ще ви дам право на едно желание , ако го изпалня умирате , ако него изпалня ставате най-богатите хора в света.
Пръв бил Американеца - Искам всички кораби на света да дойдат.-Пирата щтракнал с пръст и след миг се появоли хиляди кораби и му отсякли главата.
Втори бил испанеца - Искам всичките подводници да дайдат - Пак саштото , и на него му отрязали главата.
Трети бил БАЙ-ГАНЮ - Той праднал по български (миризливо и звучно) и казал "А СЕГА ГО ХВАНИ И ГО БОЯДИСАЙ ЧЕРВЕНО"
ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ПРАВОПИСНИТЕ ГРЕШКИ