срам.... срам....zlatoto написа:Аз като гледам по-горната снимка на Fury, ами вие всичките сте се сабрали 2ки...
Нали трябва да има баланс между отборите, админите не играят за статс все пак...
На 1ците всички са с отрицателен статс, а вие с положителен...
Не си вдигайте самочувствието като играете от по-силната и правите добър статс срещу доста по-слаби противници.
Това админите да влизат от по-слабата го има и в правилата ако не се лъжа... Единствено го спазват Черешката, новия колега(не знам точно какъв му е ника), Скоти, Ботман и Нинджата
Никога не съм киквал човек който ме бута да вярно е че се изнервям но мисля че не прекалявам с правата си...! Апък тийм флаша е забранен и правя 2 забележки а след 2рата забележка ако не престане тогава киквам точка 4 от правилатаzlatoto написа:Аз като гледам по-горната снимка на Fury, ами вие всичките сте се сабрали 2ки...
Нали трябва да има баланс между отборите, админите не играят за статс все пак...
На 1ците всички са с отрицателен статс, а вие с положителен...
Не си вдигайте самочувствието като играете от по-силната и правите добър статс срещу доста по-слаби противници.
Това админите да влизат от по-слабата го има и в правилата ако не се лъжа... Единствено го спазват Черешката, новия колега(не знам точно какъв му е ника), Скоти, Ботман и Нинджата
Апък ,Феър Плейъ, когато някой те бута или флашва не означава, че трябва да го кикваш... Ти си админ!
Дай като ни пречи някой да ги кикнем всички
И псуването от админи е недопустимо!