2- Цвета на косата
3- А и най-важното този е с женски очила

повече от 3 не намирам

ALLfaked написа:Намерете 5-те разликиby r3l4x4
1.Тоя с многото имена е пълен идиот - Джони Браво радваALLfaked написа:Намерете 5-те разликиby r3l4x4
r3l4x4 написа:Между другото![]()
![]()
снимката му май е правена в кенеф
minute написа:r3l4x4 написа:Между другото![]()
![]()
снимката му май е правена в кенеф
Мноо сте груби, радвате ме!
bastarka написа:" БРАВО " недей се прави на много голям и много силен защото мечито може да търпи на празните ти глупости ( както и останалите в този форум ),но аз съм ненормална колкото 10 луди и изобщо няма да те забавя така ще ти изправя перчема,че и гаджето ти (ако имаш такова изобщо) няма да те познае ...
Говори ми Бейбиbastarka написа:" БРАВО " недей се прави на много голям и много силен защото мечито може да търпи на празните ти глупости ( както и останалите в този форум ),но аз съм ненормална колкото 10 луди и изобщо няма да те забавя така ще ти изправя перчема,че и гаджето ти (ако имаш такова изобщо) няма да те познае ...
Грозен съм и ме е срамbulletstorm написа: п.с. качи някоя снимка в темата "Муцуни"
Искам от тебayhan9620 написа:спокой топката или да го баннете че има реално ип за да се отървете от такув "сополанко" както каза цс.вампира
Искам от тебayhan9620 написа:спокой топката или да го баннете че има реално ип за да се отървете от такув "сополанко" както каза цс.вампира